Varför Kia?

10 övertygande skäl till att äga en KIA

-       Kia är Sveriges tredje bästsäljande bilmärke

-       Kia Optima SW Plug-In Hybrid – Vinnare av Teknikens Världs Stora Bilpris 2018

-       Sveriges mest lojala bilägare

-       Sveriges längsta nybilsgaranti från fabrik

-       Högst andrahandsvärde och låg total ägandekostnad

-       Pålitlig kvalitet

-       Höga säkerhetsresultat i Euro NCAPs tester

-       Kia cee'd – en av Sveriges säkraste bilar

-       Kia Niro Hybrid - Utsedd till årets smartaste bil 2016

-       Prisbelönt design

Läs mer här.

7 års nybilsgaranti

Trygghet och bra andrahandsvärde

Hur kan vi erbjuda sju års nybilsgaranti när våra konkurrenter bara ger sina kunder två eller tre år? Kia ett av de bilmärken som har lägst antal maskinskador*. Det är en konsekvens av att vi noggrant övervakar varje del av tillverkningsprocessen i våra fabriker, och helt enkelt litar på vår kvalitet. Garantin är inte en försäkring som du betala extra för, den gäller från fabrik och följer bilen när den byter ägare. Det är en bidragande orsak till att en begagnad Kia har så bra andrahandsvärde, eftersom det är attraktivt att köpa en bil med garanti kvar.

*(Källa: Länsförsäkringars maskinskaderapport 2011).

Tjänstebil

Kia ger lägre förmånsvärde

Vill du ha en tjänstebil med prisbelönt design, mycket utrustning, hög komfort och Sveriges längsta nybilsgaranti från fabrik, ta då en titt på Kia och våra populära Plug-In Hybrider som har längst räckvidd i sina klasser.

Du får otroligt mycket för pengarna, ett lågt och bra förmånsvärde där du får pengar över till annat. Vi satsar på en låg ägandekostnad där vi erbjuder mer utrustning och teknik, till ett bättre pris än vad många av våra konkurrenter gör. I vårt breda modellprogram hittar du garanterat en tjänstebil som passar dig och ditt företags behov.

Kia Finansiering

Privatleasing & billån

Att finansiera sin bil ska vara enkelt, förmånligt och tryggt. Du får kreditbesked på plats, och vi hjälper dig med allt det praktiska kring avtal/upplägg. Vi erbjuder både traditionellt billån och privatleasing.

Räkna ut din bilkostnad/mån. för billån. 

Du kan leasa din Kia under 36 mån. mot en månadsavgift. Service, nybilsgaranti, vägassistans, 1500 mil/år ingår och ingen kontantinsats behöver betalas. Du får varje månad allt samlat på en faktura. 

Läs mer här.

Kia Bilförsäkring

Tål att jämföras

De flesta av oss tänker nog att olyckor och skador drabbar andra. Vi tänkte tvärtom när vi utvecklade Kia Bilförsäkring. Vi utgick från att det faktiskt kan hända och vad du som bilägare behöver i en sådan situation, i fråga om service, trygghet, garantier och ersättning.

Resultatet blev en unik bilförsäkring med villkor, förmåner och mervärden som du inte kan få hos någon annan. Jämför gärna med din nuvarande bilförsäkring här.

Kia-kortet

Dela upp dina bilomkostnader, få 1% bonus på allt du handlar

Du har alltid upp till 60 dagar räntefritt på allt du handlar, och kan välja upp till 4
månader ränte- och betalningsfritt eller upp till 12 månader räntefritt på det du
köper hos Kia. Kortet har ingen årsavgift och under de räntefria månaderna utgår inte
någon aviseringsavgift. Kortet är ett kreditkort (Mastercard) som gäller på miljontals
inköpsställen världen över.

Originalservice

Dela upp dina bilomkostnader, få 1% bonus på allt du handlar

När du handlar har du alltid upp till 60 dagar räntefritt, och kan välja upp till 4 månader ränte- och betalningsfritt eller 12 månader räntefritt på det du köper hos Kia. Ingen årsavgift och under de räntefria månaderna utgår inte någon aviseringsavgift. Kortet är ett kreditkort (Mastercard) som gäller världen över på miljontals ställen.

Vägassistans

7 års fri vägassistans

Genom att serva hos en auktoriserad Kia verkstad kan du få upp till 7 års fri assistans. Om du skulle råka ut för ett missöde längs vägen garanterar Kia Assistans att du kommer vidare på resan. Vid nödläge tar vi hand om bärgning, står för hotell och kostnader för ev. tågresa eller hyrbil – 24 timmar om dygnet i hela Europa. Kia Assistans hjälper till vid t ex:

-       Maskinhaveri eller annat tekniskt fel som är oförutsett och inte beror på bristande underhåll.

-       Bränslestopp, punktering, förlust av bilnycklar eller när dessa låsts in i bilen.

Kia Assistans nödnummer: 0770-117 000 (utomlands +46 770-117 000).

Orignaltillbehör

Extrautrusta din Kia

Vi erbjuder ett stort sortiment av originaltillbehör, du kan enkelt och flexibelt skräddarsy din Kia utan att kompromissa med kvalitet eller säkerhet. Tillbehören är tillverkade med samma höga klassificering som de delar man använder i fabriken vid biltillverkning. Med Kia originaltillbehör säkerställer du samma säkerhet som delarna från bilarna ur fabrik.