fbpx

Kia EV6 AWD Special Edition

Upptäck Kia som tjänstebil.

Upplev maximal prestanda med Kia EV6 AWD Special Edition – ett komplett företagspaket som erbjuder en högpresterande och välutrustad elbil. Ta del av friheten med laddbar körning och gör Kia EV6 till din nästa tjänstebil.

Kia EV6 AWD Special Edition. Upplev ultrasnabb laddning.

Upplev spänningen med Kia EV6 AWD Special Edition, utrustad med avancerad 800-voltsteknik som möjliggör ultrasnabb laddning från 10 till 80 procent på så lite som 18 minuter. Med 325 hk, fyrhjulsdrift och Vehicle-to-Load-funktionen är denna bil redo för alla äventyr. Dessutom erbjuder den Kia Connect, matrix-strålkastare och en imponerande räckvidd på upp till 506 km.

Företagserbjudande fr. 569 900 kr *
Förmånsvärde fr. 2 868 kr/mån **

Kia Business Lease fr. 5 064 kr/mån inkl. försäkring, service och vinterdäck***

Läs mer om bilen:  https://www.kia.com/se/nya-bilar/ev6/upptack/

Teknologi som tar dig framåt.

E-GMP-plattformen ger dig en rymlig och bekväm kupé som uppfyller behoven hos alla passagerare. Med banbrytande teknologi bidrar plattformen till en inspirerande körupplevelse, oavsett om du kör i högre hastigheter eller i stadstrafik. Dess tysta och stabila prestanda kompletteras av en imponerande räckvidd. Tack vare den innovativa 800-voltstekniken kan EV6 laddas ultrasnabbt från 10 till 80 procent på så snabbt som 18 minuter. Upplev en ny standard för elektrisk komfort och prestanda med EV6.

Alltid i en Kia.

I en laddbar Kia ingår exempelvis följande som standard:

  • Metallic / pearl-lack
  • Rattvärme
  • 7 års nybilsgaranti från fabrik
  • 7 års assistans i samband med Kia Originalservice
  • 7 års app-styrning (Kia Connect)
  • 7 års uppkopplad navigation med live-tjänster (Kia Live)

Kia Business Lease

Förvänta dig spänning utan överraskningar med Kia Business Lease. Med detta flexibla upplägg kan du njuta av den laddbara friheten med en välutrustad Kia, komplett med försäkring, service, vinterhjul och garanterat restvärde. Sätt kursen mot en bekymmersfri körupplevelse med din tjänstebil från Kia.

Kia Finansiell leasing

Kia Finansiell Leasing ger dig flexibiliteten att skräddarsy din leasingupplevelse efter dina behov. Du kan välja de tilläggstjänster som passar dig bäst och själv sätta bilens restvärde. Genom Kia Finans hyrs bilen ut till dig mot en månadskostnad. Leasingavgiften beräknas utifrån bilens nettopris, kapitalkostnaden och det förväntade restvärdet på fordonet. Med denna anpassningsbara finansieringslösning kan du planera din bilbudget på ett sätt som passar din livsstil och dina behov.

Kia Originaltillbehör.

För att bevara originalkänslan och säkerheten i din Kia, välj Kia Originaltillbehör. Oavsett om det är en dragkrok, lasthållare eller takbox du behöver, erbjuder Kia tillbehör som är noggrant designade och anpassade för din specifika Kia-modell. Med Kia Originaltillbehör kan du vara säker på att du får högkvalitativa produkter som passar perfekt till din bil och uppfyller Kias höga standarder för prestanda och säkerhet.

Läs mer: https://www.kia.com/se/aga/tillbehor/

Med Kia får du alltid hela 7 års nybilsgaranti från fabrik. Vilket även gäller på EV-batterierna. Något Kia kan erbjuda, då bilarna är utvecklade och testade under extrema förhållanden för att ge dig ett bekymmersfritt bilägande. Det är kvalitet på riktigt.

Energiförbrukning Kia EV6 AWD Special Edition bl. körning enligt körcykeln WLTP: 17,2 kWh/100 km.

*Företagserbjudande gäller företagskunder som har ramavtal med Kia, eller som finansierar genom Kia Finans eller annat avtalat Leasing/Finansbolag. Gäller endast lagerbilar och kan ej kombineras med andra erbjudanden eller avtalsrabatter.

***Kia Business Lease: Erbjudandena gäller ordertecknade bilar t.o.m. 19/5-2024. Första förhöjd hyra 20%, 36 mån, exklusive avdragsgill moms, max körsträcka i prisuppgiften ovan är 1500 mil/år, garanterat restvärde. Kia Serviceavtal, Kia Original Vinterhjul och Kia Bilförsäkring ingår i priset. Försäkringspremien är en indikation baserad på en genomsnittspremie och bolagsspecifik premie fastställs vid tecknandet. Se fullständiga försäkringsvillkor på http://www.kiabilforsakring.com. Onormalt slitage och övermil debiteras utöver leasinghyran, uppläggnings- & adminavgifter tillkommer. Månadshyran är rörlig och kan förändras baserat på framtida justeringar i leasegivarens upplåningskostnader. Kia Business Lease är ett samarbete mellan Kia Sweden AB, Kia Finans, en del av Santander Consumer Bank och Kia Bilförsäkring, en del av If Skadeförsäkring.

**Förmånsvärde: kostnaden för föraren motsvarar den skatt denne får betala per månad för bilförmånen, baserat på en marginalskatt på 50%.

Bilarna på bilderna är Kia EV6 GT Line. Bilarna på bilderna kan vara extrautrustade. Med reservation för ev. felskrivningar.

7 år nybilsgaranti: Garantin följer bilen och upphör sju år efter första registreringsdatum eller efter 15 000 körda mil, det som först uppnås, alternativt med obegränsad körsträcka de första tre åren. För att nybilsgarantin ska gälla så måste all service utföras antingen av en auktoriserad Kia-verkstad eller av annan verkstad, förutsatt att arbetet utförts på ett fackmannamässigt sätt enligt Kias serviceprogram under hela garantitiden. Särskilda villkor för registrerade bilar i yrkestrafik.

Assistans: När du köper eller leasar en ny Kia ingår Fri Assistans till första servicetillfället. När du därefter servar din Kia hos en auktoriserad Kia-verkstad får du inte bara en originalservice med högsta kvalitet på allt från själva utförandet till varje liten reservdel. Du får också automatiskt en kostnadsfri förlängning av Kia Assistans som gäller till nästa servicetillfälle. Det gäller ända till den dagen då din bil är 7 år eller har gått 15 000 mil. Särskilda villkor för registrerade bilar i yrkestrafik.