fbpx

Peugeot

Peugeot är ett anrikt, väletablerat och stadigt växande bilmärke i Sverige.

Modellprogrammet är ett av marknadens bredaste och omfattar såväl person- som transportbilar och vi på Mora Motorcenter hjälper dig mer än gärna att hitta rätt modell.

Privatleasing

Kör en helt ny Peugeot.
Inget lån, ingen kontantinsats.
Inga bekymmer, bara tanka och kör.


Fördelar med Peugeot NOW Privatleasing:

  • Helt ny bil – utan kontantinsats
  • Service ingår
  • Fast ränta – inga höjda avgifter under leasingperioden
  • Avtalstid: 36 månader
  • 3 års nybilsgaranti
  • Allt på en faktura
  • 1 500–3 000 mil/år ingår i avgiften och du kan självklart öka upp miltalet på samtliga modeller
  • Välj till vår förmånliga Peugeot försäkring, samma låga månadskostnad oavsett ort eller ålder (från 18 år)
  • Slipp oväntade utgifter och oro för bilens framtida värde
  • Inget bilägande: efter avtalsperioden lämnar du enkelt tillbaka bilen.

Finansiering

Peugeot Now Privatleasing

Med Peugeot Now kan du köra en ny bil med alla fördelar det innebär. Och viktigast av allt är att du inte behöver ha någon kontantinsats – utan behöver bara fokusera på månadskostnaden. Med en fast, låg månadskostnad vet du vad din bil kostar dig. Läs mer här.

Peugeot Complete

Förenkla ditt transportbilsägande. Välj Peugeot Complete.
Med Peugeot Complete blir ditt transportbilsägande smidigt och tryggt. Ingen kontantinsats, inga plötsligt överraskande kostnader under avtalstiden och allt på en faktura. Läs mer här.


Service och underhåll

Service och underhåll
– med dig hela vägen

Att köpa en Peugeot är första steget i vår relation tillsammans. Ett värdefullt steg för oss och starten på en både lång och givande resa. Vi förstår vikten av ett bekymmersfritt bilägande. Att du måste kunna lita på att ditt fordon alltid presterar optimalt och inte bjuder på några ovälkomna överraskningar. När än du behöver oss, kommer vi att finnas där och ge dig den support och service du verkligen förtjänar. Vi vill att du ska vara lika stolt över oss, som vi är över dig.


Företag

Välkommen till Peugeot företagsförsäljning

Peugeot erbjuder ett brett modellprogram både vad det gäller personbilar (tjänstebilar och servicebilar) och transportbilar väl anpassade för företag. Våra bilar är klassledande gällande TCO (Total Cost of Ownership) genom konkurrenskraftiga priser, stabila och bra restvärden, bränslesnåla motorer och låga servicekostnader.


Transportbilar

Välj din transportbil

Alla våra modeller kan skräddarsys och inredas så som du vill ha din transportbil. Allt för att du ska kunna fokusera på det som du är bäst på i din profession.

Från proffs till proffs: med ett av marknadens bredaste utbud av transportbilar kan du hitta en modell som passar både dig och ditt företag.