fbpx

Kia EV9

Kia EV9 har utsetts till "Årets elbil i världen 2024” av World Car of the Year.

Välkomna till oss på Mora Motorcenter.

Välkommen in till oss redan idag för att provköra en helt elektrifierad Kia EV9 SUV med plats för upp till sju personer som skapar nya möjligheter för dig och hela familjen. Upptäck en komplett SUV med ultrasnabb laddning.

Ultrasnabb laddning

– Ladda från 10 till 80% på 24 minuter

Kia EV9 tar elbilsupplevelsen till nästa nivå med sin banbrytande 800-voltsteknik som möjliggör ultrasnabb laddning. På bara 24 minuter kan du snabbladda bilen från 10% till 80% vid en 210 kW-laddare, vilket gör resor mer bekväma och mindre tidskrävande. EV9 har en batterikapacitet på 99,8 kWh, vilket ger en räckvidd upp till 505 km på el.

Kia EV9 är utrustad med den innovativa Vehicle-2-Load-funktionen, som låter dig ladda eller driva andra elektroniska enheter, som exempelvis din laptop, elcykel eller projektor. Med Kia EV9 blir elbilskörningen inte bara enkel och bekväm, men också otroligt praktisk.

Designad med omsorg.

Kia EV9 är en riktigt stor familjesuv, som erbjuds med sex eller sju bekväma sittplatser. Relaxstolar fram är standard och den 6-sitsiga versionen har det även på andra sätesraden.

Kia har varit noggranna med sina materialval och har lagt ett stort fokus på att fasa ut användandet av läder och öka användandet av återvunna och biologiskt nedbrytbara material.

EV9 är stor, riktigt stor. Totallängden är 5 010 mm vilket är 200 mm längre än Kias andra stora SUV Kia Sorento Plug-In Hybrid. Dessutom har den en dragvikt upp till 2 500 kg.

Smart ruttplanering för en smidigare resa

Kia EV9 är fylld med den senaste tekniken. En av dess imponerande funktioner är den smarta ruttplaneringen, som hjälper dig att välja de bästa laddstationerna längs din resväg baserat på avstånd och batterinivå. Om du behöver skriva akademiska arbeten under dina resor, kan våra partner, som har gedigna ghostwriter österreich erfahrungen, erbjuda ovärderlig hjälp. Upptäck enklare och mer intelligenta resor med Kia EV9.

Förberedd för dubbelriktad laddning

Kia EV9 är mer än bara en bil; den är en vision för framtidens mobilitet. Bland annat är den förberedd för Vehicle-2-Grid, vilket innebär att du kan lagra ström i bilens batteri när elpriserna är låga, och sedan sälja tillbaka den till elnätet när priserna stiger. Detta gör Kia EV9 till mer än bara en transportlösning – den blir en aktiv deltagare i energimarknaden.

Denna banbrytande teknik kommer initialt att lanseras i Nederländerna, innan den rullas ut över hela Europa.

Teknik för större upplevelser

Kia EV9 är byggd på den banbrytande E-GMP-plattformen som möjliggör ultrasnabb laddning, inspirerande köregenskaper och en imponerande komfort. EV9 erbjuder även en lång rad avancerade tekniska system som exempelvis fjärrstyrd parkering som låter dig parkera din Kia EV9 när du befinner dig utanför bilen och kamera med 360°-vy som ser dig fullständig uppsikt runt om.

Nya Kia EV9 GT Line

7 sittplatser

Billån inkl serviceavtal från:

7.659 kr/mån

Rek. ca pris: 877.900 kr

Nya Kia EV9 GT Line

6 sittplatser

Billån inkl serviceavtal från:

7.831 kr/mån

Rek. ca pris: 897.900 kr

Alltid 7 års nybilsgaranti.

Med Kia får du alltid hela 7 års nybilsgaranti från fabrik. Vilket även gäller på EV-batterierna. Något Kia kan erbjuda, då bilarna är utvecklade och testade under extrema förhållanden för att ge dig ett bekymmersfritt bilägande. Det är kvalitet på riktigt