fbpx

Lediga tjänster

Mora Motorcenter är ett familjeföretag beläget i Mora. Verksamheten består av bilförsäljning av nya och begagnade bilar, service och reparationer. Mora Motorcenter är stolta representanter för Sveriges starkast växande bilmärke KIA. Vi ser en ljus framtid med Kia och har investerat med en ny lokal i handelsområdet Färnäs Kvarn, i Mora Noret.

Som en del av vår satsning framåt behöver vi rekrytera en duktig bilförsäljare. Du kommer att arbeta med försäljning av både nya och begagnade person- och transportbilar framför allt mot företag. I arbetet ingår förutom att ta emot kunder i bilhallen även att ta kundkontakt proaktivt via telefon och besök mot både företag och privatkunder. Du ansvar för hela kedjan av försäljningen från kundkontakt till finansiering. Du inspireras av att jobba med målstyrning som följs upp. Arbetet innebär att ta fram en plan för bearbetning- samt genomförande av försäljningsaktiviteter riktat mot företagskunder.

Vi söker därför Dig som är självständig, driven och tar initiativ till affärer. Som säljare är du förtroendeingivande, disciplinerad och social. God struktur i arbetet är avgörande för att bygga upp en stark och långsiktig kundstock. Ett krav är att du har minst 5 års relevant arbetslivserfarenhet från försäljning B2B alternativt från bilförsäljning. Ser gärna att du har ett lokalt brett nätverk. Vi förutsätter att du har ett högt driv och att du har kunskaper om hur man bearbetar och vårdar kundrelationer. Vissa delar av arbetet kräver att du kan samarbeta med arbetskollegor. Viktigast är att du har ett brinnande intresse för att göra affärer!

Vi erbjuder ett spännande arbete i ett expansivt företag, i nya lokaler, goda förtjänstmöjligheter och självständigt arbete. Sysselsättningsgraden är heltid och tjänsten är en heltidsanställning med 6 månaders provanställning. Vi arbetar med en fast lön och provisionslön.

Ansökan endast via e-post m.larsson@moramotorcenter.se Skicka ansökan och ev frågor via e-post så svarar vi på era frågor! Rekryteringen sker löpande.