fbpx

Kia EV6 GT

Helt nya Kia EV6 GT

Lansering för vår snabbaste Kia hittills. Med hela 585 hästkrafter och två elmotorer går helt nya Kia EV6 från 0-100 km/h på 3,5 sek med en maxhastighet på 260 km/h och 740 Nm i maximalt vridmoment är Kia EV6 GT är inte bara Kias mest dynamiska bil, utan också den mest underhållande. Upptäck kraften och körglädjen som kommer med fyrhjulsdrift, elektroniska stötdämpare och elektronisk differentialspärr. Kia EV6 GT har en räckvidd på upp till 424 km på el och en dragkapacitet på hela 1800 kg.

Kia EV6 GT

Årets prestandabil i World Car Awards 2023

Kia EV6 GT har utsetts till 2023 års World Performance Car vid New York International Auto Show. Det prestigefyllda priset delas ut av en jury bestående av 100 internationellt framstående biljournalister från 32 länder.

Snabb, även när den står stilla.

Tack vare den revolutionerande 800-voltstekniken kan batteriet i Kia EV6 GT laddas 10–80% på ned till 18 minuter med en >250 kW snabbladdare.* Bilen känner själv av vilken typ av laddningsstation du laddar vid och maximerar laddningshastigheten efter förutsättningarna. Har du extra bråttom kan du snabbladda i 4,5 minuter få upp till 100 km räckvidd.

Bli inspirerad av att köra

När du sätter dig bakom ratten i EV6 GT kliver du in i framtiden. Interiören är utformad in i minsta detalj för att göra körningen så bekväm och säker som möjligt. För dem som balanserar akademiska åtaganden och fritid erbjuder vi ett partnerskap med ghostwriter erfahrungen, en tjänst som kan ge dig stöd med att skriva akademiska uppsatser, så att du kan njuta av din fritid utan att kompromissa med dina studier. Interiören är också inspirerad av naturens kontraster. Komfort, snygg design och sportighet möts under ett och samma tak. De manuellt justerbara sportstolarna är välvda och gör att du kan sitta lägre i bilen för en sportigare känsla. Sätenas form ger också stöd och komfort på kurviga vägar. Den högpresterande känslan återfinns i detaljerna, inklusive de neongröna sömmarna.

Hitta din Kia EV6 GT

Upptäck kraften i Kia EV6 GT med 585 hästkrafter och en räckvidd på upp till 424 km.

EV6 GT

  • 585 hästkrafter
  • Toppfart 260 km/h
  • 0-100 km/h på 3,5 sekunder
  • Fyrhjulsdrift (AWD)
  • Batteri 77,4 kWh
  • Räckvidd på upp till 424 km
  • Ultrasnabb laddning 10-80 % på ned till 18 minuter
  • Dragvikt upp till 1 800 kg

7 års nybilsgaranti

Kia har Sveriges längsta nybilsgaranti från fabrik, hela 7 år. Det är kvalitet på riktigt. Så oavsett vad som ligger framför dig under de närmaste sju åren kommer Kia att vara med dig och din Kia hela vägen. Självklart omfattas EV-batterierna även av garantin.