fbpx

UPPTÄCK DEN LADDBARA FRIHETEN

Kias laddbara rörelse fortsätter

EV6

Succémodellen EV6 är en modern och sportig crossover med kraftfull design ner i minsta detalj. 800-voltstekniken möjliggör laddning av batteriet från 10-80 % på ned till 18 minuter med >250 kW snabbladdare. En hundraprocentig laddning ger bilen en räckvidd på upp till 528 kilometer.

Niro EV

Helt nya Kia Niro EV är efterföljaren efter den populära elbilen Kia e-Niro. Helt eldrivna Kia Niro EV har en räckvidd på upp till 460 km och en mängd tekniska funktioner, bland annat fjärrstyrd parkering och Vehicle-2-Device.

Niro Plug-In Hybrid

Helt nya Kia Niro Plug-In Hybrid är en laddbar crossover med en drivlina på 183 hästkrafter och en räckvidd på upp till 65 km på el. Den är dessutom utrustad med Greenzone Drive Mode som automatiskt skiftar till EV-läget i miljözoner.

Sorento Plug-In Hybrid

Kia Sorento Plug-In Hybrid är en sjusitsig SUV med fyrhjulsdrift och 38 g/km CO2. Med en räckvidd på upp till 57 km på el gör Kia Sorento Plug-In Hybrid det möjligt för fler att köra laddbart – även för dig som har behov av att köra en stor SUV.

Sportage Plug-In Hybrid

Kia Sportage är en av Kias mest sålda modeller i Europa och globalt. Kia Sportage Plug-In Hybrid är en laddbar SUV med fyrhjulsdrift och en räckvidd på upp till 70 km på el – perfekt för både pulserande storstadskörning och äventyr ute i det fria.

XCeed Plug-In Hybrid

En sportig crossover med fokus på både design och körglädje. Kia XCeed Plug-In Hybrid med inbjudande interiör är utrustad med bland annat 10,25” skärm, Kia Connect och 18” aluminiumfälgar.

Ceed SW Plug-In Hybrid

En laddbar familjekombi med stort lastutrymme och en räckvidd på upp till 50 km på el. Fullmatad med säkerhetssystem och teknik för uppkopplade tjänster. Kia Ceed SW Plug-In Hybrid är en svensk favorit i mellanklassen.

e-Soul

Kia e-Soul är en helt eldriven crossover med kaxig och utmärkande design. Den högkvalitativa, rymliga interiören bjuder på innovativa funktioner och hög komfort. Körupplevelsen är mjuk, tyst och behaglig – med en räckvidd på upp till 452 km.

Upptäck den laddbara friheten

Att köra laddbart är frihet och ska vara tillgänglig, för dig och ditt liv. Vi har idag åtta laddbara bilmodeller, och fler är på väg. Med en mängd olika, skräddarsydda finansieringslösningar har du möjlighet att finansiera en Kia på det sätt som passar just ditt liv.

Upptäck den laddbara friheten med Kia.

Kia Business Lease

Din tjänstebil ska kännas spännande, men upplägget får gärna vara fritt från överraskningar. Med Kia Business Lease kan du uppleva laddbar frihet i form av en välutrustad laddbar Kia inklusive försäkring, service, vinterhjul och garanterat restvärde. Det är ungefär som en privatleasing men för dig som företagare. Du lämnar tillbaka bilen när leasingperioden är över och behöver inte oroa sig för restvärdet. Med våra originaltillbehör kan du dessutom anpassa din bil för att passa ditt liv till 100 procent.

Räkna på den laddbara friheten

Med hjälp av tjänstebilskalkylatorn får du enkelt reda på den totala kostnaden för både företaget och föraren. Här kan du jämföra kostnaden för Kias laddbara modeller.

Kia Billån

Kia Billån inklusive serviceavtal – för dig som föredrar att äga din bil. Låneskyddet ingår alltid i din finansiering i upp till fyra månader – helt utan extra kostnad. Sedan bestämmer du själv om du vill fortsätta med låneskyddet. Kia vill göra det enkelt för dig att finansiera och äga en laddbar bil.

Kia Privatleasing

Att finansiera din Kia ska vara smidigt och bekvämt, det kan ni göra med Kia Privatleasing. I månadskostnaden för din Kia ingår Kia Serviceavtal, vägassistans och nybilsgaranti. Dessutom får du låneskydd kostnadsfritt i tre månader. Ett ännu flexiblare sätt att privatleasa är med Kia Privatleasing 12–36 månader, du adderar 990kr/mån och får en ny Kia med endast 1 månads uppsägningstid efter 12 månader

Kia Tjänstebil

Vi på Mora Motorcenter hjälper dig gärna att hitta en tjänstebil som passar dig i ditt arbete och även tar dig på äventyr på din fritid. När du kör en Kia som tjänstebil får du innovativ teknik, låga CO2-utsläpp och generösa utrustningsnivåer som standard. Dessutom utvecklar Kia sina modeller hela tiden. Vill du köra en tjänstebil med fyrhjulsdrift finns det flera laddbara modeller att välja bland. När du kör en Kia får du en tjänstebil som tar dig längre, helt enkelt.

Kia Originaltillbehör

Bevara originalkänslan på din Kia med Kia Originaltillbehör. Oavsett om du behöver lasthållare, en högkvalitativ dragkrok, eller stödlinjeformad takbox erbjuder Kia tillbehör som är speciellt tillverkade och anpassade för just din bil.

7 års nybilsgaranti

Under extrema förhållanden har Kia testat och utvecklat en produktkvalitet som erbjuder ett bekymmersfritt bilinnehav med hela 7 års nybilsgaranti från fabrik. Garantin gäller även Kias EV-batterier.

Kias mål – 100 % laddbart 2024

Målet är 100 % laddbar försäljning i Sverige år 2024. Kia nöjer sig inte där, vi vill att så många som möjligt ställer om till att köra på el, 84 % av vår försäljning idag är laddbara modeller. Sedan 2013 har Kia lanserat 8 laddbara bilmodeller. Dessutom har Kia 35 gram genomsnittligt CO2-ustläpp jämfört med snittet i Sverige på 74 gram CO2.

Använd bilen som strömkälla. ​

Med den innovativa funktionen Vehicle-2-Device kan du använda bilen som strömkälla för att ladda och driva andra elektriska apparater. Ge ström åt kaffekokaren på utflykten, ladda en eFoil-bräda, elcykel eller till och med en annan elbil. Både Kia EV6 och Kia Niro EV är utrustade med Vehicle-2-Device-funktion.

Den laddbara friheten

Kia drivs av att ständigt blicka framåt med en nyfikenhet på morgondagen. Det är en drivkraft som Kia delar med svenska gruppen Mando Diao som gjort sin tolkning av den laddbara friheten med låten ”Du och jag mot världen”. Idag har Kia åtta laddbara bilmodeller, och fler är på väg. En större valmöjlighet för dig som vill köra på el, och en viktig del av den laddbara friheten.

Bränsleförbrukning blandad körning enligt körcykeln WLTP: e-Soul till XCeed Plug-In Hybrid 0–1,7 l/100km, C02-utsläpp 0–38 g/km. Finansiering via Kia Finans i samarbete med Santander Consumer Bank. Försäljningsstatistik: jan-nov 2022.