fbpx

Nya Sportage

Helt nya Kia Sportage Plug-In Hybrid. Livet med fyrhjulsdrift.

Äntligen kan vi lansera helt nya Kia Sportage Plug-In Hybrid – en sportig, fyrhjulsdriven SUV med en räckvidd på upp till 70 km på el och låga 25 g/km CO2. Provkör helt nya Kia Sportage Plug-In Hybrid, och upplev elektrifieringen med fyrhjulsdrift.

Modern körning i sitt esse.

Digitala bekvämligheter som dubbla 12.3” välvda panoramaskärmar kombineras med trygga säkerhetsfunktioner som bland annat Blind Spot Monitor, vilket ger dig en video av din dödavinkel i det digitala klustret. Det adaptiva chassit i helt nya Sportage Plug-In Hybrid GT Line säkerställer en dynamisk och bekväm körupplevelse på såväl landsväg som terräng.

Mer plats för intryck

Sportage har blivit större med utökat benutrymme för passagerare, och helt nya Kia Sportage Plug-In Hybrid har ett lastutrymme på hela 1 715 liter med nedfällda säten. Skapa mer plats för dina intressen med en uppsjö av Kia Originaltillbehör – Takbox, cykelhållare, elektriskt fällbar dragkrok och en dragvikt på 1 350 kg anpassad för skotersläpens 1 300kg.

Uppkopplade tjänster.

Med din mobil kan du ta del av bilens uppkopplade tjänster med Apple CarPlay, Android Auto och Kia Connect i helt nya Kia Sportage. Med Kia Connect behöver du inte sitta i bilen för att styra bilens uppkopplade tjänster. Du kan bland annat öppna och stänga bilen utan din bilnyckel. Nytt är att du även kan planera din resa i mobilen, för att sedan öppna resan i bilens navigation.

Läs mer om Kia Connect: https://www.kia.com/se/om-kia/upplev-kia/teknik/kia-connect/

100 procent laddbart till 2024.

Kia vill att så många som möjligt ska kunna ställa om till att köra på el. Vi är idag på godväg och 82 % av de bilar Kia säljer i Sverige laddbara. Kia har det lägsta genomsnittliga CO2-utsläppen (35 gram/km), jämfört med totalmarknaden (75 gram/km), av de bästsäljande bilmärkena i Sverige. Men Kia nöjer sig inte där. Målet är att sälja 100 % laddbara bilar 2024. Välkommen till en elektrifierad resa!

Kia Sportage Plug-In Hybrid

  • Rek pris fr. 469 900 kr
  • Privatleasing från 5795 kr/mån i 36 månader
  • Addera Kia Privatleasing 12-36 mån +990 kr/mån (12-36 mån)

Kia Sportage Hybrid

  • Rek pris fr. 406 100 kr
  • Privatleasing från 5395 kr/mån i 36 månader
  • Addera Kia Privatleasing 12-36 mån +990 kr/mån (12-36 mån)

7 sköna år med Kia

Kia har Sveriges längsta nybilsgaranti från fabrik, hela 7 år. Det är kvalitet på riktigt. Så oavsett vad som ligger framför dig under de närmaste sju åren kommer Kia att vara med dig och din Kia hela vägen. Självklart omfattas EV-batterierna även av garantin.

Anmäl ditt intresse här!