fbpx

Skadeverkstad

När olyckan varit framme är det viktigt att så snart som möjligt anmäla skadan till ditt försäkringsbolag. Gäller det dessutom en smitningsolycka eller parkeringsskada ska du även göra en anmälan även till polisen.

Därefter bokar du en tid för skadebesiktning hos vår skadeverkstad på telefon 0250-59 23 90. Vi behöver då ditt registreringsnummer samt skadenummer.

Vi kontrollerar och fotograferar bilen och bedömer skadans omfattning, sedan skickas ett kostnadsförslag till försäkringsbolaget, när det är godkänt så beställs nya reservdelar, i vissa fall kräver försäkringsbolaget att bilen skall repareras med begagnade delar. Tid för skadereparation kan då också bokas i samråd med dig som kund.

När allt är klart med försäkringbolaget och material finns hemma så påbörjas reparationen. Och när den är klar gör vi en sista kontroll så att allt är i sin ordning. Sen meddelar vi dig via telefon när bilen är klar.

Om din bil måste lackeras efter skadan så är det ett utmärkt tillfälle att passa på att laga en gammal skada och även byta vindruta med stenskott om det behövs.

Om det är något du funderar över så är du alltid välkommen att kontakta vår skadetekniker.